NIEUW – Eindelijk kosteloos geld opnemen buiten de EU

Gratis geld opnemenin het buitenland buiten de EU

>>> LET OP: De actie van €10 welkomstgeschenk is helaas gestopt. Wel is je eerste maand nog steeds gratis en klopt alle andere hieronder genoemde info ook nog steeds. Het is en blijft de beste optie voor reizen buiten EU!

Op reis naar een land buiten de Euro? Dan is dit een DIKKE tip!

Als wij dit van tevoren wisten had het ons zoveel gedoe én geld bespaard. Maar dit bestaat sinds december net voor wij vertrokken (en kwam dus in mijn onderzoek ernaar nog niet naar voren). Wij kunnen niet wachten tot ons bezoek volgende week de pasjes voor ons meeneemt!
 
Buiten de eurozone kost geld opnemen en met pin betalen geld. Veel geld.
 
Buiten EU betaal je: €2,25 + 1,2% bij het opnemen van geld. (plus de bankkosten in het land waar je het geld opneemt, in Thailand is dat bijvoorbeeld 6 euro in Vietnam 1 euro per keer)

“Oplossing” 1: ‘Dan neem je toch grote bedragen per keer op? Hoef je niet zo vaak geld op te nemen’ Helaas kunnen wij hier in Azië maar tussen de 80 en 120 euro per keer opnemen! (Wij betalen dus 15 tot 20 keer per maand die kosten)
“Oplossing” 2: ‘Dan betaal je toch in winkels/hotels/restaurants met pin zodat je minder vaak geld op hoeft te nemen.’ Dat hadden wij voor vertrek ook als oplossing bedacht. Alleen accepteren ze buiten de EU zo goed als nergens Maestro. Alleen Mastercard. En Nederlandse pasjes zijn maestro, wij hebben dus nog nooit met pin kunnen betalen hier.
Maar er is nu een oplossing! Bunq Premium. Dat is de enige bank in Nederland die het volgende aanbied:
– Geen bankkosten en zonder conversie pinnen. En het is mastercard, dus je kán überhaupt met pin betalen!
– Geen bankkosten en zonder conversie geld opnemen
– Je krijgt 3 gratis pasjes. Allebei een pasje in de portemonnee. En geweldig als je lang reist zoals wij. Als er dan een kapot gaat of kwijt raakt heb je meteen een backup bij.
Je krijgt als je je aanmeld 10 euro. (dit is niet meer helaas) En dit is de hack! Want je krijgt die 10 euro zelfs als je maar 1 maand lid blijft!
– Daarnaast krijg je de eerste maand gratis. Daarna kost het €7,99 per maand. MAAR LET OP: Het is maandelijks opzegbaar. Opzeggen kan makkelijk in de app zelf.
 
 
Je kunt merken dat wij enorm enthousiast zijn want nu worden wij elke keer toch wel chagrijnig dat we zoveel geld “weggooien” als we weer eens maar 80 euro kunnen opnemen.

Ik kan niet wachten tot ons bezoek de 3 pasjes voor ons meeneemt volgende week! Kunnen we komende 6 maanden eindelijk zorgeloos pinnen en geld opnemen! Finallyyyy!

EDIT: We hebben de pasjes inmiddels! echt zooo fijn! we hebben al gepind en geld opgenomen! en het lukt ons nu ook om €500 op te nemen i.p.v. €120 per keer! En kijk: in de app geven ze ook elke keer aan hoeveel je hebt bespaard, zo leuk!

Dus: deze pasjes als je op vakantie of reis gaat buiten de EU!

Ken je iemand die binnenkort op vakantie of op reis gaat buiten de EU? Deel deze blog dat zodat ook zij kunnen betalen met pin en veel geld kunnen besparen met geld opnemen in het buitenland!

>>>>>> Klik hier voor onze 10 travel hacks

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *